Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Τάκης Μαλακατές τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης αλλά και της Γ.Σ. της 28ης Σεπτεμβρίου.

«Στις επόμενες εβδομάδες θεωρώ ότι θα έχουν  ολοκληρωθεί όλα τα προαπαιτούμενα για τις τελικές ανακοινώσεις και την προκήρυξη της ιστορικής Γενικής Συνέλευσης που θα κρίνει και θα αποφασίσει για την Διπλή Ανάπλαση.

Είναι φυσικό σε ένα τόσο μεγάλο project με παρά πολλούς εμπλεκόμενους φορείς να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Προσωπικά θέλω να  πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει εκ νέου καθυστέρηση  και η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσα με τέλη Οκτωβρίου και σίγουρα σε ημερομηνία που θα οριστεί περίπου τρεις εβδομάδες μετά την δημοσίευση και την παρουσίαση όλων των προαπαιτούμενων συμβάσεων.

Κρίνουμε ότι  η ιστορική Γενική Συνέλευση πρέπει  να είναι  έκτακτη και με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης  την Διπλή ανάπλαση.

Ως εκ τούτου αύριο θα προκηρύξουμε Τακτική Γενική Συνέλευση για 28 Σεπτεμβρίου με επαναληπτική εφόσον απαιτηθεί  στις 5 Οκτωβρίου με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξης έγκριση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού, απαλλαγή των  μελών διοικητικού συμβουλίου, έγκριση προϋπολογισμού και αναθεώρηση καταστατικού».