Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι η Κάρτα Φίλου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 θα διατίθεται στους φιλάθλους του Συλλόγου ηλεκτρονικά πλέον μόνο μέσω της Ticketmaster από Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 12μ.μ. για όσους επιθυμούν να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια στο ποδόσφαιρο και στα αγωνίσματα του Ερασιτέχνη.

Το κόστος της κάρτας είναι 10 ευρώ εφάπαξ και η αγορά της αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση μεμονωμένου εισιτηρίου για τους αγώνες της ΠΑΕ (την οποία ευχαριστούμε) ή της «μάνας του λόχου».

Ελπίζουμε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμπεριλάβει την Κάρτα φίλου στη διαδικασία πρώτης αγοράς εισιτηρίου ώστε και αυτή από την πλευρά της να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας, όπως άλλωστε κάνει αδιαλείπτως επί σειρά ετών.

Βεβαίως ισχύει και για όλους όσους επιθυμούν ανεξαρτήτως της αγοράς εισιτηρίου να συνδράμουν οικονομικά τον Ερασιτέχνη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γίνουν μέλη ή να αγοράσουν κάρτες διάρκειας.

Η έγκαιρη προαγορά της συγκεκριμένης κάρτας θα βοηθήσει την αποφυγή  καθυστερήσεων κατά την αγορά εισιτηρίου του αγώνα.

Απόκτησε την Κάρτα Φίλου Παναθηναϊκού Α.Ο. και ενίσχυσε το όραμα για έναν ακόμα πιο δυνατό Σύλλογο Μεγάλο που θα είναι Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοτινός!

Η Κάρτα φίλου είναι ένα ακόμα  σημαντικό οικονομικό στήριγμα στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει η «μάνα του λόχου».

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί την Κάρτα Φίλου μέσω της VIVA θα ενημερωθούν για τον νέο τους κωδικό με e-mail. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλέσετε στο 2114117600 (Καθημερινές 10:00-16:00) ή να εξυπηρετηθείτε στο γραφείο μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Τρόποι απόκτησης της Κάρτας Φίλου:

1. Ηλεκτρονικά μέσω της Ticketmaster

2. Στο γραφείο μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. (Καθημερινές 10:00-16:00) δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».