Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και τις κατευθύνσεις που δόθηκαν για την προστασία από την πανδημία του covid-19, όλες οι αθλητικές δραστηριότητες αναστέλλονται για τον επόμενο μήνα αρχής γενομένης από την Τρίτη 3/11/2020.

Αυτό σημαίνει πως όλες οι προπονήσεις των ακαδημιών των  τμημάτων αναστέλλονται όπως και κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για τον επόμενο μήνα.

Ως Παναθηναϊκός Α.Ο. με γνώμονα την υγεία αλλά και την τήρηση του αθλητικού προγράμματος των αθλητών/τριων μας λαμβάνουμε κάθε μέτρο στα πλαίσια του δυνατού και με βάση τις κατευθύνσεις της Πολιτείας, έτσι ώστε να μην διακινδυνεύσουμε σε καμία περίπτωση την υγεία κάθε εμπλεκόμενου στις δραστηριότητές μας.

Χάρη στην βοήθεια όλων  καταφέραμε να έχουμε μηδενική διασπορά και αναφορά κρουσμάτων στα τμήματά μας.

Τα νέα μέτρα και τα συνεχή αυξανόμενα κρούσματα επιβάλλουν για τον επόμενο τουλάχιστον μηνά ο καθένας από εμάς να παραμείνει ασφαλής, με περιορισμένο αριθμό κοινωνικών επαφών ώστε σύντομα να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στους αθλητικούς χώρους καθώς η άσκηση είναι εξίσου απαραίτητη, ακόμη περισσότερο για τους μικρούς αθλητές.

Για τον επόμενο μήνα  ζητάμε από όλους  να μην σταματήσουν την άθληση. Η άσκηση στο σπίτι είναι σημαντική. Ας προσπαθήσουν όλοι να ορίσουν συγκεκριμένο ωράριο εκγύμνασης με ασκήσεις που θα  υποδείξουν οι προπονητές. Είναι σημαντικό η τρέχουσα αγωνιστική χρονιά να μην χαθεί, και να κερδίσουμε το στοίχημα του περιορισμού στα σπίτια μας, βγαίνοντας πιο «δυνατοί» σαν άνθρωποι, και σαν αθλητές του Παναθηναϊκού, να δυναμώσουμε την ομάδα μας μα πάνω απ΄όλα τους εαυτούς μας.